Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

06 mai 2021

Pensia e bașca, o am dupa legea veche...

 Doliu mare in rindurile sustinatorilor bunaciunii “contribuțelii” pentru pensiile militarilor!

 Ne-a parasit unul dintre fondatorii, justificatorii si sustinatorii contributivizarii pensiilor militarilor!

 El fiind unul dintre creatorii doctrinei ANCMRR (valabila in acele vremuri): “Cu partidul in suflet!”. (*Partidul iubit fiind adunatura creata de goprea din fugari tradatori de la alte partide*).

 El fiind unul dintre cei care a beneficiat (drept rasplata pentru “munca” lui), la contributivizare, de “mînărelile” gopriste ale veniturilor si vechimilor... Cu toate astea, pensia lui “contribuționistă” era mai mica decit pensia stabilita pe l.164/2001. Ca urmare a folosit “portita” oferita de l.303/2004 si s-a “retras” din pensia militara contributiva... trecind la pensia pentru judecatori si procurori. Pensia lui intrind, astfel, in rindul pensiilor “nesimtite” (si actualizate permanent cu evolutia salarizarii judecatorilor si procurorilor), platite de CPS/MApN, pensii care sint prezentate “populimii” cu vestitele: “Ia uite, bă, ce pensii mari au militarii!”.

El fiind unul dintre sustinatorii si “justificatorii” multelor timpensii galactice inscrise in forma initiala a l.223/2015.

Prin “munca” si justificarile lui, pretins adevaruri si legitati juridice, a contribuit la crearea unei pletore de nauci care continua, si azi, sa sustina aiurelile lansate de el!

Dumnezeu, si toti cei “loviti” de rezultatele “muncii” lui, sa-l ierte!

 

 

 

2 comentarii:

  1. Oprea mare om, mare caracter.Ospatar la mai marii zilei la hotelul Neptun dar si la caminul MApN, Haiducului.Ce vremuri domnule.Baiat de baiat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine a fost domnul respectiv.Ne puteti da un nume?

    RăspundețiȘtergere