Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

21 martie 2020

Hai la'nvîrtirea contorului...

Despre orice, dar, mai ales, "stiri" prapastioase despre evenimente care se vor petrece/se petrec in actualitate. Fara indicarea sursei "informatiei" si fara vreo data calendaristica orientativa...
Totul pentru crearea "convingerii" ca stirile sint din/despre actualitate...
Pagini/site-uri web la care populimea pune botu' si le rostogoleste fara nici o minima verificare a continutului... Pagini/site-uri web pline de publicitate care ingrasa veniturile autorilor lor...
O asemenea "afacere" (cea mai recenta dintr-o serie lunga) n'o putea rata nici pasarica... prin rostogolirea unei "stiri" (fara nici un element de reper) despre "anularea pensiilor speciale in Grecia"... Stire din aug.2019...
https://www.info-sud-est.ro/noul-guvern-conservator-din-gr…/
Iar populimea laudatoare a pasaricii va da navala sa-i invirta contorul aducator de bani al bloagei!

5 comentarii:

  1. Tu ai pus botul la titlul articolului. Din conținutul lui rezultă ca Parlamentul grec a votat plafonarea tuturor pensiilor platite de stat, nu numai a celor speciale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Copiez aici, pentru posteritate... desi comentariul este de tot posterioru'..., comentariul dorit "atacator" la spusele mele:

    "Huhu Rezea23 martie 2020, 10:13
    Tu ai pus botul la titlul articolului. Din conținutul lui rezultă ca Parlamentul grec a votat plafonarea tuturor pensiilor platite de stat, nu numai a celor speciale."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Huhu Rezea 23 martie 2020, 10:13
      Ti-am mai spus de multe ori ca tu esti exemplul "de manual" de analfabet functional... Stii literele, stii sa le combini in cuvinte, da' nu intelegi, neam, ce vor sa spuna doua sau mai multe cuvinte alaturate! Tu fiind dintre cei care'nteleg greu, da' uita instantaneu!

      Prima: eu n-am vorbit despre pensii speciale sau platite de stat! Eu am vorbit despre preluarea de vechituri si prezentarea lor ca informatii de stricta actualitate!

      De'al doilea: titlul original al articolului preluat de tine este cu pensiile "speciale" (nu cu pensii platite de stat).
      Tu ai folosit un alt titlu chiar daca in textul original referirile sint la pensiile SPECIALE.
      Despre pensii PLATITE DE STAT se vorbeste doar intr-un singur loc... si acolo fiind vorba tot despre pensiile SPECIALE despre care se vorbeste in tot articolul!

      Ramii la discutiile "savante" cu baietii de pe bloaga ta... mai ales cu cei dati afara din armata pentru motive de teste psihologice!...

      Ștergere
  3. PENTRU CITITORI, NU PENTRU TINE!
    Extras din articol.
    "deputaţii greci au votat o reglementare potrivit căreia pentru un serviciu în sistemul public nicio pensie plătită de stat nu mai poate depăşi 4.000 de euro."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Ezact" ce ti-am spus mai sus!
      Acolo-i singurul loc unde se foloseste sintagma "pensie platita de stat"... adica pensiile "speciale" din tot articolul!

      Ștergere