Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

24 octombrie 2019

La tribunal, birjar!... (2)

(Iosife ia de-aici!)
La postarea anterioara am primit pe blog: " Dar parca tot mai multi judecatori inclina sa dea dreptate militarilor la Tribunalele din Hunedoara, Cluj, Brasov, Ialomita, Suceava(3 complete diferite), Bucuresti, Curti de Apel din Alba Iulia, Cluj, Bucuresti, in complete de 3 x 15 Instante = 45 de judecatori si asistenti sunt idioti, neprofesionisti, habarnisti, naivi, indusi in eroare, etc. ...".
Baiatu' care "a editat" aceste spuse fiind dintre cei care vorbeste "pe gaura camasii" (lipsindu-i "dopul" care sa impiedice sa-i ploua'n gît).
Numai ca iaca_c'apare cineva care spune:
"Bolo Dragos
Am ”pierdut” timpul studiind 300 din 900 decizii CA Bucuresti si 60 din 73 CA Brasov pe contestatii decizii de pensii.
Concluzia 1: NICIUNA favorabila pensionarilor."
Si mai spune:
"Bolo Dragos Curtea de Apel TgMS 0/43, CA Suceava 0/67, CA Ploiesti 1/197, CA Pitesti 0/105, CA Oradea 0/80, CA Iasi 0/83, CA Galati 0/86"
Asta insemnind ca sindicatele, asociatiile si cei "pe persoana fizica"_care fac mare tapaj cu procesele "cîștigate" de unii impricinati, nu fac decit propaganda pentru a-si mari numarul de cotizanti!
Mai insemnind si ca NU toti judecatorii sint "pe dinafara" in problematica salarizarii si pensiilor militarilor si politistilor... ci numai unii, pe ici pe colo!... De'aici rezultind ca "atacarea" in justitie a ceva ce nu va convine din salarizare (sau pensii) este o chestie de noroc: norocul (cam mic) de a va fi judecata "pricina" de un judecator dintre cei ce nu stiu despre ce-i vorba!

3 comentarii:

  1. Nu este chiar așa!
    CSP/MApN, nu a respectat nici măcar:

    Art. 60/L.223 din 2015, modificată și completată cu OUG57/2015
    ,,(1) Cuantumul pensiilor militare de stat se actualizează ori de câte ori se majorează solda de grad/salariul gradului profesional şi/sau solda de funcţie/salariul de funcţie al militarilor, poliţiştilor şi funcţionarilor publici cu statut special, în procentele stabilite la art. 29, 30 şi 108 şi în funcţie de vechimea valorificată prin ultima decizie de pensie, astfel:
    a) potrivit gradului militar/profesional avut la data trecerii în rezervă/încetării raporturilor de serviciu şi a mediei soldelor de funcţie/salariilor de funcţie îndeplinite în 6 luni consecutive, din ultimii 5 ani de activitate, la cererea persoanelor ale căror drepturi de pensie au fost deschise înainte de intrarea în vigoare a prezentei legi;
    b) în funcţie de gradul militar/profesional deţinut la data trecerii în rezervă/încetării raporturilor de serviciu şi media soldelor de funcţie/salariilor de funcţie deţinute în cele 6 luni alese conform prevederilor art. 28 pentru drepturile de pensie deschise în baza prezentei legi."

    RăspundețiȘtergere
  2. @Alexcta 25 octombrie 2019, 10:39
    La : "Nu este chiar așa!".

    Ce "nu este chiar asa!"???

    RăspundețiȘtergere
  3. CPS/MApN, NU a actualizat nici macar GRADUL!
    Desi erau obligati sa o faca, DIN OFICIU, conform art.60, lit.b).

    RăspundețiȘtergere