Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

28 octombrie 2019

Despre disponibilizari...

Tot din prostiile care se rostogolesc pe net...
Prostii care nu sint combatute de "patronul păsărică" de blog...
Prostii care sint inghitite pe nemestecate de populimea mare admiratoare a "maestrului"...
Prostii care sint preluate, si imprastiate si pe "facebuci", si de alti netoti...
Iacata ce spune acolo un mare "stiutor":
"Militar de la 14 ani
sâmbătă, octombrie 26, 2019
@ovidiu35
Din câte știu, nimeni nu a fost disponibilizat unilateral. Așa a fost dorința disponibilizaților. Condițiile au fost bune atunci bașca plati compensatorii și ajutoare. Pe de altă parte, tot timpul MApN a oferit variante de rămânere în sistem. Cunosc bine problematica așa că nu vă mai plângeți de milă. Suntem militari, ce naiba. Am luat decizii în cunoștință de cauză.".
Cum spuneam... pasarica nu-i da peste bot "stiutorului", lasind necorectate prostiile acestuia!
Pentru cei care iau de bune zicerile celor de-alde "stiutorul':
- cititi la https://cssas.unap.ro › pdf_studii › profesionalizarea_armatei (*luati primul articol prezentat de google*).
Evolutia personalului Armatei României
Categorie personal/Anul
------------------------- 1997 ------ 2000 ------- 2001 -----2003
Ofiţeri ---------------- 35.057 ---- 27.106 --- 21.845 --15.700
Subofiţeri ----------- 34.256 ---- 23.857
----- unde si cum, idiotule, " tot timpul MApN a oferit variante de rămânere în sistem"... avind in vedere ca au disparut cu totul (cu cățel si purcel) unitati intregi?
- la " Așa a fost dorința disponibilizaților."
----- idiotule n-a fost nici o dorinta! Cei care nu faceau raport de trecere in rezerva (asta fiind regula in MApN) li se aplica Articolul 6/ oug 7/1998:
(2) Ministerul Apărării Naţionale poate dispune trecerea în rezerva a cadrelor militare care nu solicita pensionarea anticipata, personalul respectiv beneficiind, la cerere, de drepturile prevăzute la alin. (1).
---------- asta insemnind ca impricinatul nu cerea trecerea in rezerva; era trecut in rezerva prin ordin al MApN; iar el, impricinatul, cerea, sau nu, acordarea eventualelor drepturi de pensie.
- la "Condițiile au fost bune atunci bașca plati compensatorii și ajutoare."
----- de "ajutoare la trecerea in rezerva" au beneficiat (pina in 2009) toti impricinatii... nu numai cei disponibilizati
----- plati compensatorii s-au acordat numai celor care nu indeplineau conditiile (virsta sau vechime) de pensionare
----- pensiile pentru cei cu cel putin 20 ani vechime erau "ciuntite" din cauza neindeplinirii conditiei de vechime... si "ciuntite" au ramas pentru vesnicie, acea plata compensatorie fiind o simpla frectie cu Diana la un picior de lemn!
----- cei cu vechime sub 20 de ani nu primeu pensie... asa ca plata compensatorie nici frectie la un picior de lemn nu era...
Pentru toti cei care se lauda : "Cunosc bine problematica așa că nu vă mai plângeți de milă. Suntem militari, ce naiba.".... dac'aceasta-i cunoasterea, de catre voi, a problematicii, ar trebui sa spuneti: "Sintem idioti, ce naiba!".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu