Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

28 iulie 2019

Dormiți liniștiți! Asociațiile lucrează pentru dumneavoastră!

La intrebarile populimii că_ce cuprinde vestita (si foarte bine "ascunsa"), ordonanta care va rezolva toate necazurile... raspunsul este complet edificator: trebuie sa "vă bazați pe inteligența colegilor în a „ctitori” respectiva ordonanță...", mai ales ca "modalitatea de soluționare fiind de mai redus interes pentru dvs". (***Ca unii dintre participantii la facerea acelui act normativ zic c'ar fi vorba despre o hotarire de guvern... nu mai bagam în seama! Ca nu sîntem atit de "inteligenti" incit sa stim ca (la mintea lor) nu-i nici o deosebire intre "ordonante de guvern" si "hotărîri de guvern"!****)
Adica... nu-i de nasu' vost', bai nepricopsitilor, ce si cum facem noi "inteligentii"!
Dupa kilometrice ziceri despre ce bine-ar fi sa nu fie rau, si de invitatii de inscriere in super-asociatia cu cei mai multi "inteligenti" pe cap de (putinii) membri... intra'n joc sefii. Care-si arunca, plini de politeturi, ziceri ca_cum_ca "reprezentantii tai la facerea actului izbăvitor sint mai putin inteligenti ca ai mei... asa ca "mai mucles"!" (***bineinteles ca discutiile "amicale" s-ar parea ca au fost sterse... pentru a nu se arata populimii "unitatea de nezdruncinat" care caracterizeaza asociatiile si supra-asociatiile "noastre"****)
Populimea asistenta la discutii isi manifesta "deplinul sprijin, sustinere, si incredere ca masurile luate de asociatii vor fi binefacatoare"...
Sint foarte putini cei care se'ntreaba "ce dracu contin acele masuri???".
Pentru cei care mai doriti sa aflati ce si cum cu'acele "masuri"... incercati sa aflati de pe sit-urile asociatiilor!
Pentru eventuale nelamuriri... recititi de la'nceput acest "articol"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu