Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

22 iulie 2019

In bătaia vînturilor...

Un el si o ea se casatoresc, dupa casatorii anterioare... Copii din casatoriile anterioare precum si din noua casatorie...
La un moment dat, el:
-Fă, fimeie, copii mei s-au aliat cu ai tai si-i bat pe copii nostri!
Cam asta-i situatia cu multele "comitete si comitii" care se bat intre ele, ca_care ne reprezinta mai mult, mai tare si mai cu folos! Noi fiind, printre toate aceste "comitete si comitii", "copii nostri"!
- Unu' ... (vestit pentru frecventele chemari "la lupta cea mare", cu tinuta de camuflaj si ranitele de alarma): singura solutie este sa mergem, toti, in fata guvernului! Si sa nu plecam decit dupa rezolvarea tuturor durerilor noastre!
- Altu' ...(dintre cei care cheama "la cremenal" pe toata lumea, si care se lauda ca, pina in prezent, i-a chemat in judecata pe toti cei inscrisi in primele 100 de pagini ale cartii de telefon): nu! Nu-i bine cu proteste! Cel mai bine-i sa-i dam pe toti in judecata!
- Altu'... ferm convins ca-i singurul care poate arata calea spre fericirea noastra: eu am intocmit un document cu solutia tuturor problemelor! L-am trimis la doua asociatii... care l-au aruncat intr-un sertar! Am cerut si asociatiei "unificatoare" a tuturor sa ma contacteze pentru a le trimite "solutia"... dar nici un efect! Nu divulg continutul documentului cu solutia... pentru ca nu-i de nasul tuturor nepriceputilor!
Mai mult ca sigur astfel de discutii si agrumente se prezinta si la intilnirile reprezentantilor "nostri" cu factori de decizie! Si, din aceasta cauza, nu ni se prezinta nimic concret despre ce se cere (in afara de lozincareala obisnuita) la acele intilniri!
Vai de "capurile" noastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu