Faceศ›i cฤƒutฤƒri pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

02 octombrie 2024

Boala lungฤƒ, moarte sigurฤƒ!

๐‘†̦๐‘– ๐‘๐‘Ž̂๐‘ก ๐‘-๐‘Ž๐‘ก̦๐‘–, ๐‘›๐‘’๐‘–๐‘๐‘ข๐‘ ๐‘œ๐‘Ÿ๐‘ข๐‘™๐‘’, ๐‘ ๐‘Ž̆ ๐‘›๐‘ข ๐‘š-๐‘Ž๐‘™๐‘’๐‘”... (๐ผ.๐ฟ.๐ถ๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘”๐‘–๐‘Ž๐‘™๐‘’)
๐ท๐‘Ž' ๐‘‘๐‘Ž๐‘๐‘Ž̆-๐‘™ ๐‘๐‘ข๐‘ก๐‘’๐‘š ๐‘Ž๐‘‘๐‘ข๐‘๐‘’ ๐‘ ๐‘Ž̆ ๐‘ฃ๐‘œ๐‘ก๐‘’๐‘ง๐‘’ ๐‘๐‘ข ๐‘›๐‘œ๐‘–? (๐ผ.๐ฟ.๐ถ๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘”๐‘–๐‘Ž๐‘™๐‘’)
๐ถ๐‘Ž ๐‘™๐‘Ž ๐‘ก๐‘Ž๐‘™๐‘๐‘–๐‘œ๐‘: ๐‘๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘‘๐‘Ž๐‘– ๐‘š๐‘Ž๐‘– ๐‘š๐‘ข๐‘™๐‘ก, ๐‘›๐‘’๐‘Ž๐‘š๐‘ข๐‘™๐‘’???

Gata!

Se rezolva toate problemele pensionarilor militari!

Un nou proiect de lege care cuprinde rezolvarea tuturor doleantelor!

Cu termen de intrare in vigoare la 01.01.25!

Urmind ca actualii parlamentari sa-l aprobe lasind deoparte orice alte preocupari! Asta incluzind cautarea de locuri pe liste si campania electorala care bate la usa!
Totul se rezolva pin’la alegerile din 1 decembrie, cฤƒ cei care’ar veni dupa noi, nu se stie  ce’ar avea de gind! Numai noi, cei “actuali”, va putem rezolva problema, dragi si iubiti pensionari militari!

Cฤƒ-ศ™i propune, noul proiect, sa modifice si Statutul cadrelor militare, si Statutul SGP, si Statutul politistilor, si Statutul politistilor de penitenciare, si Legea salarizarii, si Codul fiscal, si, bineinteles, Legea pensiilor militare de stat, n-ar fi lucru de mirare atita timp cit gugustiucii au ce mesteca, isi vad visurile implinite, si uita de proteste si de amenintarile cu votul nefavorabil!

https://sindicatulcmd.blogspot.com/2024/10/fara-comentarii.html


4 comentarii:

  1. Ramane cum am stabilit.In "familie"(PSD&PNL)cand cei doi se bat copilul (pensionar militar) nu primeศ™te tata.
    PNL fura startul .
    PSD zice net.

    Rฤƒspundeศ›iศ˜tergere
  2. Stai fฤƒrฤƒ grijฤƒ.Aparare,ordine publica,siguranta nationala,justitie vom deveni protestatari de profesie.Asteptam ordine de zi pe unitate chiar dacฤƒ ceva procente suntem pe duca. Odata cu cresterea pensiilor la civili si-au dat cu tezla in coaie.

    Rฤƒspundeศ›iศ˜tergere
  3. ..in afara de..rรขnd..!
    รŽntrebare:
    ..mi se pare cam ciudatฤƒ planificarea "alegerilor" la.."01. Dec.2024"= ..in ZIUA NAศšIONALฤ‚ A ROMANIEI..!

    Rฤƒspundeศ›iศ˜tergere
  4. @Anonim 02.10.2024, 18:38
    La : "Stai fฤƒrฤƒ grijฤƒ.Aparare,ordine publica,siguranta nationala,justitie vom deveni protestatari de profesie.Asteptam ordine de zi pe unitate chiar dacฤƒ ceva procente suntem pe duca. Odata cu cresterea pensiilor la civili si-au dat cu tezla in coaie.".
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    Mai intii: nu "teZla", ci "teSla"!
    Mai de-al doilea: pentru magistrati media se face pentru maximum 48 luni, nu pentru 300!
    Mai de-al treilea: si pensiile civile nou stabilite intra pe descrestere!

    Rฤƒspundeศ›iศ˜tergere