Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

07 martie 2023

La pomul laudat...

 Despre cum invatatorul suprem  indobitoceste o gloata de nauci...

Nestiind ce si cum cu legile si cu aplicarea lor in documentele CPS-urilor, pasarica invatatorul suprem, face un articol (postare) despre o decizie de recalculare (in 2016)... Decizie in care apare si “Cuantum pensie aflata in plata”...
Cuantum care, zice el, nu ar fi cuprins si majorarea de 5% din 2016...
De-aici incepe o serie de chestii – socoteli din care rezulta ca impricinatul respectiv a fost nedreptatit la recalculare pen’ca nu i-a ramas in plata pensia din 2015...
Si “demonstreaza” el c.ifrimilor lui ca respectivul impricinat ar trebui sa aiba, in prezent, o pensie de hăăă, hăăă, hăăă! (*C.ifrimul fiind unitatea de masura a prostiei absolute... cam ca 0 grade Kelvin pentru temperatura absoluta*).

Si toti pun botu’ si’ncep sa’njure, care mai de care, decidentii care fura coniacul de la gura copilasilor lor!

Si, multi dintre c.ifrimii lui, incep sa-i multiplice pe net ineptiile, laudindu-l că_cum_c’ar fi cel mai cel dăștept in cap!

 Numai ca ce sa vezi...

“Posesorul” deciziei respective intervine si ii spune ca acel “Cuantum pensie aflata in plata” (la 01.01.16) avea incluse in el si sporul pentru OMM/SOSP, precum si majorarea de 5% din 2016!
Adica toate socotelile facute de invatatorul suprem sint aiureli complete!

Prost cum este, invatatorul suprem, vorbeste despre spusele impricinatului cu decizia respectiva ... Vorbeste intr-un comentariu ascuns intr-un sir de alte comentarii...
Comentariu al invatatorului care nu va fi citit de multimea de nauci/cifrimi urmaritori...
Nauci/cifrimi care vor ramine convinsi că tare-i dăștept guru-ul lor. si că ce mult le-a deschis lor mintea!

N-a facut, invatatorul, un nou articol/postare in care sa spuna clar : “Lume, lume si popor, in articolul/postarea “X” am fost un dobitoc! Nu bagati in seama timpeniile pe care le-am spus acolo! Tot ce-am spus acolo este rezultatul prostiei mele!”.

Ș’uite’așa contorul bloagei invatatorului suprem/marele onorabil maestru/adevarul absolut/adevarat artist se’nvirte’n draci, crescindu-i incasarile pe seama multilor nauci care-l cred mai ceva ca pe legile lui Moise... Nauci/cifrimi care’ndeamna si pe altii sa se’adape de la’ntelepciunea marelui lor dobitoc suprem!

Asa pune botu’ lumea la toate prostiile pe care le vede pe ecran, fara sa’ntrebe “Pe ce te bazezi, mă, al lu' Parizianu'?” . 

3 comentarii:

  1. Mai recent la Romtv ați văzut un mare general, fost ministru al apărării care nu știa nici ce pensie are? O ținea într-una cu pensii ocupaționale. Păi cum să reprezinte ăștia trupa când habar n-au ce-i cu ei ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa-i ceri unuia,Dobritoiu, care a fost numai comandant batalion de studenți la medicină?A ajuns ce a ajuns politic,adica general din pozitie de politruc si mai apoi ministru apărării.Dupa ce l-a înlocuit pe Oprea la apărare a făcut numai tîmpenii.E si condamnat pentru achiziționare fără drept de apartament dela MApN.Nesimtirea nu are margini.

      Ștergere
  2. Păsărică tot inventează subiecte împingînd prostii la înaintare.Daca este atât de priceput de ce nu merge el in instanta ?Fiind întrebat se face ca ploua.Ii e mai comod sa stea pe margine.Motorul merge,banii curg .

    RăspundețiȘtergere