Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

05 iulie 2021

Nu contează motivul, scandal să fie

Marii “specialisti” ai asociatiilor noatre, prin seful lor, o iau, iarasi, peste bot de la justitie!
Nu ca multi dintre judecatori nu prea stiu ce si cum cu salarizarea si pensiile militarilor ... ci din cauza prostiilor sustinute de specialistii nostri! Prostii prea mari chiar si pentru necunoscatori!
Continua sa mai sustina prostii “specialistii” sindicatelor politistilor... care, dupa 10 ani de la schimbarile in salarizarea politistilor, tot nu stiu ce se’ntimpla!

******************

Feluriti cetateni dati afara din armata pe motive psihiatrice se’nfoaie peste tot cu “sentinte”  care mai de care mai de internare la Balaceanca!
Unii s’aduna in haite pe cite un blog unde dau “indicății” factorilor de decizie si judecatorilor ca_cum sa rezolve problemele!
Atit de multe le sint “interventiile” incit cei care’ar mai avea cite ceva inteligibil de spus devin o minoritate insignifianta!
“Psihiatristilor” le-a fost cultivata (de catre patronul blogului) ideea tot ce se “discuta si hotaraste” pe-acel blog este urmarit, cu sufletul la gura, de decidenti si judecatori, care tremura de frica de a nu fi luati la’ntrebari pe-acolo!
Ideile, putine, da’  fixe, ale “psihiatristilor” fiind de-aceeasi culoare cu ale patronului... nu sint impiedicati in nici un fel in a se “desfasura”! Nu sint impiedicati si din cauza ca bolboroselile lor produc miscarea contorului producator de bani pentru patron!

Altii, tot “ejaculati” din armata pe motive psihiatrice, actioneaza “pe persoana fizica”, si-si prezinta deplina nemultumire impotriva tuturor, “mari” si mici, pe oriunde apuca! Toti sint vinovati de ce li se pare lor ca se’ntimpla... ei fiind singurii care stiu cum ar trebui procedat! Toti sint vinovati ca armata a fost vaduvita de prezenta lor... prezenta care-ar fi contribuit la mult mai bunul mers al tuturor lucrurilor!

********************

Garnisit cu diverse titluri stiintifice, dar dat afara din armata tot pe motive de psihiatrie, s-a reprofilat pe rezolvarea “necazurilor” militarilor!
Nu se stie la ce au fost folositoare acele titluri stiintifice in scurta perioada cit a fost trecator prin armata!
In prezent, dupa multul timp alocat rezolvarii problemelor militarilor, este clar ca acele titluri nu “produc” nimic pentru acel domeniu de activitate!
Interesant este ca baieti cu maxima pregatire prin scoala de soferi si scoala de desenat șerpișori pe harta (cu măiestre tente de culori) cad in fund de admiratie, si s’apuca de demonstrat inalta pregatire a titratului! Exact pe principiul ”daca eu nu’nteleg nimic inseamna ca’i ceva tare destept! N-are rost sa m’apuc sa vad ce spune respectivul!”.

**********************

Ma repet, da’ asta-i situatia...
Marii propovaduitori ai cererii “sprijinului” justitiei si al Curtii de conturi s-au transformat in critici ai acestor institutii!
Acum cind in justitie s-au multiplicat cazurile in care li se da peste bot, si cind “curtenii” de conturi controlori au dovedit ca sint habarnisti in cunoasterea legii pensiilor militarilor!

Tot zic de multa vreme: “Prostii cerem, prostii vom obtine!”. Da’ lumea, nu si nu... prostu’ satului treb’e sa devina formator de opinie!

4 comentarii:

  1. Sunt deschis oricăror variante de protest. Ce putem face împotriva judecătorilor incompetenți?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Alexcta 06.07.2021, 09:14
    La : "Sunt deschis oricăror variante de protest."

    Aproape toate protestele (ale pensionarilor militari) de pina'n prezent au fost organizate de "prostii satelor formatori de opinie". Atita timp cit "specialistii" asociatiilor noastre vor fi cei "cu piinea si cutitul" in organizarea protestelor... sa nu va fie cu mirare ca "Prostii cerem, prostii obtinem!"!

    La: "Ce putem face împotriva judecătorilor incompetenți?".
    In orice caz nu actiuni impotriva Institutului National al Magistraturii... asa cum se propovaduia de catre limbistii onorabilului! Aceasta institutie fiind cea care se ocupa cu formarea initiala si formarea continua a judecatorilor si procurorilor!
    Daca se vrea totusi a se face ceva "impotriva"... faceti ceva impotriva proastei calitati a parlamentarilor care "produc" legi redactate prost! Acesti parlamentari de proasta calitate angajindu-si si "personal ajutator" (consilieri si functionari parlamentari) tot de proasta calitate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bun și nu este adevărat că ministrul Ciucă este sancționat pentru neexecutarea unei hotărâri judecătorești?

    RăspundețiȘtergere
  4. @doruGH 06.07.2021, 14:02
    La : "Bun și nu este adevărat că ministrul Ciucă este sancționat pentru neexecutarea unei hotărâri judecătorești?".

    Ba da!
    Ca nu a raspuns timpiliciului la citi impricinati s-au marit soldele intr-o anumita perioada!

    Numai ca, asa cum am spus, aici judecatorii au dat cu mucii in fasole!
    Ii arata timpiliciului ca este obligatoriu raspunsul care sa fie dat, numai individual, celor care se adreseaza ministrului... nu oricine poate cere date despre altii. Dupa care, judecatorii, hotarasc ca ministrul sa-i spuna timpiliciului ceva ce nu este obligat sa spuna!
    De-aici a inceput balamucul... cineva din minister nu l-a atentionat pe ministru sa-i raspunda timpiliciului ca nu-i este permis (ministrului) sa comunice acele date! Scurt!

    De aici pina la a "sarbatori" o mare victorie obtinuta in justitie impotriva unui "impilator" al pensionarilor militari este distanta ca de la cer la pamint! Pina la urma si la urma timpeniile "de fond" cerute de timpilici au fost demontate pas cu pas de judecatori!

    RăspundețiȘtergere