Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

16 aprilie 2021

Lung prilej de vorbe si de ipoteze...

 Multe prostii se pot spune din dorinta de a da de rumegat celor dispusi sa-i invirta contorul aducator de bani! (*Contorul bloagei proprii si personale a pasaricii*).

 A gasit o alta gaselnita care sa-i incite pe cei din bula bloagei la discutii de genul “Misu St. Popescu vrea sa divorteze.
Lung prilej de vorbe si de ipoteze!”

 Ce le baga in iesle pasarica?

“Există parlamentari care nu știu că, în afară de cuantumul contributiv, nu există alt cuantum de pensie cu statutul juridic drept câștigat”
“O mulțime de foști parlamentari au dat secretariatele generale ale Senatului și Camerei Deputaților în judecată pentru că, în urma recentei legi, pensiile speciale ale parlamentare au fost desființate.”
“Nu știu de ce se judecă ei cu Secretariatele  Camerelor, când pensiile  de parlamentar le primeau prin Casele Județene de Pensii.”
“Or, CCR s-a pronunțat în numeroase decizii că partea necontributivă a pensiilor speciale nu reprezintă un drept câștigat, nici măcar pentru magistrați”

 Că specialistii asociatiilor si invatatorii spun prostii cind fac interpretari aiuritoare ale legilor,,, stim!

Da’ sa vii si sa spui prostii necitind legea numai pasarica putea fi in stare!

 In ce consta prostia?

Legea 96/2006 (Statutul deputatilor si senatorilor) in care se stabilea acea “pensie speciala” (dupa vorbele presarilor) spune:
“Art.49 ...
(8) Indemnizația pentru limită de vârstă reprezintă venit din altă sursă, în înțelesul Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare.
(9) Cuantumul indemnizației pentru limită de vârstă se suportă din bugetul de stat, prin bugetul Camerei Deputaților și al Senatului, și se plătește de acestea.
(10) Cererea pentru acordarea indemnizației pentru limită de vârstă se depune la Secretariatul general al Camerei Deputaților sau al Senatului, după caz.”.

 Asta insemnind ca:

- acea indemnizatie pentru limita de virsta nu este PENSIE... este VENIT DIN ALTA SURSA
- acea indemnizatie pentru limita de virsta nu este platita de casele de pensii teritoriale (judetene)... este platita de cele doua camere ale Parlamentului prin Secretariatele lor generale
- Curtea constitutionala s-o fi pronuntat asupra pensiilor... nu si a veniturilor din alta sursa

 Da’  nu-i nimic!

Ce zice maestrul e lege... asa ca membrii bulei pasaricii vor face spume la gura racnind impotriva parlamentarilor si decidentilor potrivnici pensionarilor militari, si li se vor innoda “lăcrămile” sub barbie de durerea pentru nedreptatile care se fac pensionarilor militari”!

Spor la’njuraturi, năucilor!

3 comentarii:

  1. Pasarica cu ochi albastri a cam epuizat subiectele cu care poate sa tina captivi cotizantii si apeleaza la diferite subterfugii.Curios este ca ii merge.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei,şí? D-aia nu poţi dormi d.ta noaptea,de grija "pasaricii"?

      Ștergere
  2. Nu pasarica reprezinta interes ci "naucii"

    RăspundețiȘtergere