Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

12 decembrie 2020

Hai să ne mai unim înc'odată

 Gata... totu-i ca si rezolvat!

Un specialist in infiintarea de asociatii ale pensionarilor militari “invita” toate celelalte asociatii (inclusiv cele infiintate de el) sa se reuneasca sub stindardul uneia dintre ele...
Asta in conditiile in care asociatiile existente s-au mai unit/reunit/”rasunit”/”supraunit” si sub alte stindarde/denumiri... ca nici naiba nu mai stie care si pe unde mai este in vreun conglomerat!
Unire sub stindardul acelei asociatii si a acelor “supra-asociatii” rezultate din “uniri” anterioare... supra-asociatii in care asociatia initiatoare “azi” este deja inscrisa!
Cauza: multimea de asociatii n-au reusit nimic in lupta cu “politicul si justitia”!
(****Aici ar trebui corectata afirmatia:
- In “lupta cu justitia” asociatiile au reusit convingerea populimii sa apeleze la justitie pe motive care mai de care mai aiurea... actiuni finalizate cu umplerea buzunarelor avocatilor!
- In lupta cu “politicul” ultima “victorie” a asociatiilor este stoparea adaugarii unui plus la pensiile “vechi”, prin blocarea Plx 199/2020!
La aceste “victorii” asociatiile infiintate/patronate de “specialistul” de mai sus au avut o contributie care nu trebuie trecuta, din modestie, cu vederea!****).
Conditia esentiala a acestei (noi) uniri/reuniri: recunoasterea statutului de presedinte fondator pentru initiator!
Bineinteles ca marii “luptatori cu gura/tastele” de pe net isi declara deplina sustinere pentru noua asociere!
Despre “luptatorii cu gura” este caracteristica afirmatia unuia dintre ei: “Meritați mulțumiri pentru tot ce faceti! Sugerez SA LUPTAȚI cu cei care dețin decizia(puterea) în ce ne privește : președintele, primul ministru sau minstrul apărării. Poate și președinții celor două camere....”. ***Hai sa ne unim cu totii ca sa luptati numai voi!***.
Ș‘uite’asa asociatii (care nu facusera nimic si fusesera uitate si de initiatori) revin in prim-plan!

2 comentarii:

  1. @y 12 decembrie 2020, 17:18
    La : "Dacă ai vreun link?".

    Presupunind ca te adresezi mie...
    Da! Am multe linkuri!
    Care te-ar interesa?

    RăspundețiȘtergere