Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

23 iulie 2020

La "trebonal", birjar...

Vorbeam mai zilele trecute despre judecatori (de pe la curtile de apel) care, intelegind legislatia salarizarii si pensiilor militarilor/politistilor, dau verdicte contrare verdictelor date de judecatori de la tribunale...
Verdicte referitoare la “salarizarea la maximum’, “hg 1/2017”, “acordarea OMM/SOSP”, “acordarea contrib. la fondul pt.pensia suplim.”... in general la probleme de salarizare si de stabilire/recalculare a pensiilor!...
Despre asociatiile, sindicatele, patronii de bloguri, si cei “pe persoana fizica” ce’ndeamna, cu sirg, la “ai n-ai treaba,, hai la tribunal”!
Despre “listele” cu multele victorii obtinute de respectivii in luptele lor cu “necunoscatorii” legilor din ministerele noastre!
Despre lipsa listelor cu “cauzele” pierdute de respectivii “justitiabili”!
Iacata c’au aparut si judecatori (de la o Curte de apel) pe care i-a razbit naduful pe colegii lor de la un tribunal, si le spun de la obraz: “Cititi, bre, legile! Nu mai dati sentinte pe baza vorbariei impricinatilor si avocatilor! Nu mai spuneti prostii in sentintele pe care pe pronuntati”.
Eiii... nu chiar cu aceste cuvinte se adreseaza... da’ le-o spun clar: “... Curtea reține că prima instanță a pronunțat o SENTINTA NELEGALA, motiv pentru care va admite recursul, va casa sentința recurată ...”.
http://www.rolii.ro/hotarari/5f0525f7e49009d81100004e
*******************************
Si, pen’ca veni vorba despre asociatii si sindicate...
Acum ni se impuie capu’ cu marile victorii obtinute, la discutiile de ieri ș’alaltaieri, din Comisia de munca a Camerei deputatilor.
Că tot ce au cerut ei, pentru modificarea l.223/2015, este ca si aprobat... bunaciunea urmind sa se reverse peste noi de n’o sa stim ce sa mai facem cu ea!
Toti se bucura...da’ nimeni nu baga de seama ca respectivele asociatii/sindicate recunosc ca nu stiu despre ce, cine si ce s-a discutat referitor la acele bunaciuni... Ca nu au/nu exista niciun document oficial despre acele discutii! Ca ei vorbesc, pe gaura camasii, despre visurile lor, ca despre ceva deja realizat!
In orice ca... mergeti, oameni buni, platiti cotizatiile si avocatii angajati de respectivele asociatii/sindicate/”pe persoana fizica”, si “succesurile” trimbitate de ei sint ca si sigure!... Sigure conform zicerii “Noi am vrut, da’ n’au vrut scârbili alea!”

Un comentariu:

  1. Cotizatiile-s baza...si asta-l doare pe daogaru.
    Verificati la Alba Iulia.
    Toata populimea dormea si manca in Caminul Militar, mai putin daogaru et.comp. (doar 3-4 )care aveau cazare la hotel 4*, masa tot acolo si, buninteles, vinul aferent pentru a stinge arsurile.
    S-au cam dus vremurile ale si sufera tov. doftor.
    Asa ca...hai cu cotizatia.

    RăspundețiȘtergere