Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

26 iulie 2020

Controlu'  si rezultatele lui

Zice cineva c-ar fi primit un raspuns de la Curtea de conturi.
Raspuns referitor la un control facut la CPS/MApN si CPS/MAI pe tema actualizarii pensiilor in urma majorarii SF din iun.2017.

Din document rezultind ca, la CPS/MApN, s-a finalizat controlul, iar la CPS/MAI se continua “definitivarea concluziilor finale”... adica mai este de “scurmat” si de vazut ce si cum au facut...

La acest document, respectivul, si alt “patron de bloaga”, au trecut la “analiza” rautatilor savirsite de CPS/MApN, si a faptului ca, acum, se incearca musamalizarea acestora... in detrimentul sarmanilor pensionari nedreptatiti...
Lor alaturindu-li-se obisnuitii hăulitori... Haulitori care habar n-au despre ce-i vorba, da’ sint foarte activi cind e vorba de injurat MApN si CPS/MApN!

E ciudata concluzia lor ca “defectiuni” s-au gasit la cei la care s-a finalizat controlul si nu la cei la care inca nu s-au tras concluziile finale!

Șădeți blînzi, cetatenilor, este foarte probabil ca cei de la Curtea de conturi sa fi inteles ca actualizarea pensiilor trebuia sa fie facuta conf.art.60,(1) (adica fara nici un fel de alte adaugiri... majorarea din 2016), si ca art.60,(3) se refera la altceva!... Tocmai de asta controlul la CPS/MApN s-a finalizat... la ceilalti urmind sa se mai stabileasca cine, cind si cum se va recupara “paguba” produsa prin aplicarea defectuoasa a l.223/2015...

Dupa cum este posibil ca cei de la Curtea de conturi sa fi descoperit si o alta “smecherie” facuta la CPS/MAI, smecherie prin care s-au “supt” bani (multi?) de la buget pentru, zice-se, plata pensiilor... bani cam nejustificat ceruti...
Despre asta voi vorbi (daca voi vorbi) alta data... pen’ca n-as prea vrea sa se fiu accidentat mortal de un Alfa Romeo cu 300 km/h pe cararea pe care ma duc la privata din fundu’  ograzii!





2 comentarii:

  1. Sunteţi comic,mosule Alecu.
    In ce priveste acest control,cam va dau dreptate,cu banii statului nu tejoci.Tare ma tem ca neregulile sunt chiar la Mai.Acum,dacã este aşa,cum se va recupere bnii,din 2017,cum de fapt aţi întrebat şi dumneavoastra.Tare curios sunt!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sefa echipei de control la M.Ap.N. o comisareasa sefa, pensionara M.A.I. Adica, exact ca la Curtea lu' Dorneanu care va judeca impozitarea propriilor pensii.
      Pe de alta parte scandalul este intretinut printre altii si de acest mare lider, Tudor Marian - probabil cel care a fost la Bg./R.Garda, ajutat sa se ridice la modul propriu.
      Cine stie ce ne rezerva viitorul...
      In schimb, nu inteleg ce castiga pasarica care da din cioc mereu ...dar aiurea, fara treaba cu realitatea.
      Probabil bani din publicitate dat fiind faptul ca-s o gramada de netoti care ii acceseaza stabilimentul.

      Ștergere