Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

08 martie 2020



FA-TE FRATE CU DRACUL PINA TRECI PUNTEA!...

Sau... macar nu-l mai musca de c.r toata ziua buna ziua!

Niste membri foarte guralivi ai conducerii uneia dintre multele noastre asociatii trag din toate pozitiile in niste sefi de directii din MApN si de la CPS/MApN... mai ceva ca la Verdun!
Convinsi fiind acesti guresi ca, in acest fel, ministrul va pune mina pe stilou, va scrie o ordonanta cu aiurelile pe care le viseaza ei si va publica acea ordonanta in Monitorul Oficial!
Acesti guresi nestiind ca fara acei sefi de directii ministrul nu poate, si nu face nimic!
Iar “tratamentul” aplicat de guresi acelor sefi de directii facindu-i pe acestia sa nu fie deloc “dornici” de colaborare si, eventual, ajutorare!

Nu stiu de ce... dar aceasta atitudine conduce spre ideea ca “miscarea” este bine gindita!
S-au tras concluziile corecte din “pățania” SCMD: dupa minarelile facute de colaboratorii gopristi, si dupa l.241/2013 (aia cu revenirea pensiilor micsorate de l.119/2010 la cuantumul din dec.2010), foarte multi platitori de cotizatii au renuntat la apartenenta la SCMD... Asta deoarece le fusese “rezolvat”  dezideratul unei pensii mai mari!

Cum poate fi impiedicata producerea unei astfel de “pățanii” (de reducere a numarului de platitori de cotizatii) si la asociatiile prezente???
Respectind zicerea: “lungeste, Doamne, boala!”!
Iar “boala” putind fi lungita prin determinarea posibililor “medici” sa nu aiba nici un chef de a o trata!  Determinare realizata (si) prin injurarea, ca la usa cortului, a posibililor “medici”!
In acest fel salvindu-se si aparentele: noi, asociatia, ne dam de ceasul mortii sa rezolvam problemele, da’ aia răi nu vor! 
“Ezact” pe principiul: “băieții a jucat bine da’ i-a bătut scîrbili alea”!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu