Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

03 martie 2020

CE-I PREA MULT STRICA!...


Intotdeauna!
Prea multe asociatii, comitete si “comiții” de-ale rezervistilor, si prea multe sindicate de-ale functionarilor publici civili cu pensii pe l.223/2015!
Toate infiintate de feluriti asa zisi “specialisti” in problemele impricinatilor, “detinatori” ai singurelor si celor mai bune metode si cai de rezolvare a acestor probleme! Necunoscatori ai legislatiei, dar foarte guresi si repede “indemnatori” la scandal!
Principalele lor “succesuri” obtinute fiind mentinerea unei stari permanente de tensiune si ronțăirea cotizatiilor platite de păcăliții membri ai acestor “structuri” asociative!
Asociatii, comitete, “comiții” si sindicate intr-o permanenta lupta pentru cresterea cantitatii de cotizatii pe care sa le primeasca!
Lupta manifestata in forme mai “cu mănuși” la asociatiile, comitetele si “comițiile” militarilor pensionari... Lupta manifestata prin ridicarea poalelor in cap (si expunerea “partilor rusinoase”, dupa modelul conlocuitoarelor noastre cu multe fuste) la sindicatele functionarilor publici civili...
Cine nu crede sa-si aduca aminte de intepaturile lansate (permanent de ceva vreme) intre asociatiile, comitetele si “comitiile” militarilor pensionari, si sa se plimbe putin pe net ca sa vada ce vuiet e prin padurea de sindicate de-ale politistilor!
Toate aceste structuri luptindu-se sa arate ca, fiecare in parte, este cel mai adevarat si cel mai bun in rezolvarea problemelor, toti ceilalti fiind niste neica nimeni care strica tot ceea ar putea rezolva primii!
Iar platitorii de cotizatii fiind si ei impartiti, bineinteles, in feluritele tabere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu