Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

03 august 2019

Fă-te, Mircea, ca lucrezi...

Apar tot mai multe (si mai frecvente) stiri pe net prin care asociatii de-ale "noastre" (sau si cetateni "pe persoana fizica" din acele asociatii), vorbesc depre celelalte cu "ba pe-a ma-tii! C'ai mei sint mai "inteligenti", iar ai tăi bagă numai strîmbe! Că propunerile mele's cele mai bune, iar ale tale-s de aruncat la gunoi!
Toate aceste asociatii "gratulîndu-se" astfel in deplinul spirit al "luptei comune" presupus a exista in supra-asociatia din care fac parte toate... acel Forum al...
Pentru "contra" acelui proiect de ordonanta cu actualizarea salariilor celor detasati in afara MApN, iacata un alt proiect de ordonanta, bineinteles ca pentru "binele si propasirea" tuturor pensionarilor militari!
Il gasiti la adresahttps://www.facebook.com/groups/1908350849240698/permalink/2428101150598996/
Daca primul proiect (cel cu actualizarea salariilor) mai semana cu o ordonanta de guvern (aiureala lui fiind acea actualizare a salariilor), acest al doilea proiect este facut pe de'a'ntregu' pe ideea "Fa-te, Mircea, ca lucrezi!"! Fara cap si fara coada, fara nimic concret, o simpla insiruire de deziderate si lozinci!
Si cite astfel de proiecte nu vor mai fi fiind "pe țeavă", in discutii la feluritele "grupuri" din acel (inexistent legal) CCMRR, avind promisiuni de la decidenti ca vor fi promovate spre aprobare! Decidenti care se bucura ca toti cei care le cer sprijinul sint din categoria "incurca'i, drace!"!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu