Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

18 aprilie 2019

Cine nu-i cu noi, e'mpotriva noastră...

Cică_că la batrinete "uaminii" devin mai intelepti!
Se pare ca unii sar peste aceasta etapa si dau direct in mintea copiilor!
Suparati pe reactiile (mai putin elogioase) primite la anuntarea marii victorii cu asa-zisul proiect de ordonanta (inaintat de catre acel Consiliu al rezervistilor...), unii "asociaționiști" au trecut la gasirea vinovatilor pentru acele reactii!
La mintea lor ...cei care incearca sa convinga un daltonist sa nu traverseze strada "pe rosu" sint vinovati ca impiedica un nevinovat "sa-si rupa gitu' "!
Iacata ce sintem anuntati/atentionati de catre un grup:
" Se zvoneşte că
în grupul nostru
" activează ", sub pseudonim, o persoană importantă
din staff ul D.G.F.C. ..."
Bine'nteles ca_"comentacii" se simțesc ofuscati, indignati si revoltati de o asemenea nemaipomenita situatie... si cer masuri ferme de curatenie!...
Nimeni nu se'ntreaba de ce " o persoană importantă
din staff ul D.G.F.C. ..." si-ar pierde timpul participind la lălăieli interminabile pe net, numai pentru a le influenta cursul! Asta in conditiile in care orice "persoană importantă din staff ul D.G.F.C. ..." are la indemina posibilitatea trimiterii direct la cosul de gunoi a propunerilor care nu-i convin!
Iar, pentru a da dovada de bagare in seama a propunatorilor, acea "persoană importantă din staff ul D.G.F.C. " ii va aduna pe propunatori si le va spune scurt: "Avind in vedere recenta fotografie a acelei gauri negre, tinind cont de tendinta de scadere a productiei de zambile in tara noastra si luind in considerare cele mai noi descoperiri in domeniul efectului razelor de luna asupra galosilor de guma... am demarat o actiune ampla de analizare a propunerile dvs. deosebit de interesante ! Rezultatele acestui proces de analiza va vor fi comunicate imediat ce vor fi disponibile! Pa!"...
(*Prin formula "propunerile dvs. deosebit de interesante" respectivul intelegind ca acele propuneri sint deosebite de niste propuneri care ar fi putut fi interesante*).
Si cind te gindesti ca astfel de cautatori de vinovati se auto-prezinta ca fiind, la vremea lor, mari comandanti/sefi! Vai de capu' la structurile care'or fi fost conduse de de-alde ei!
*******************
Mai este un "patron" de blog care este convins ca toate "structurili" stau cu ochii atintiti pe "bloaga' lui, asteptind, cu inima la gura, sa vada cind se mai supara el pe ei!
Dupa cum... va mai aduceti aminte de'acel colonel care, intr-un memoriu, il certa pe ministrul apararii ca nu tine cont de "indicățiile" date de pasarica pe blog!...
Vai ș'amar de noi cu asemenea "formatori de opinie" si de conducatori de asociatii care sa ne rezolve problemele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu