Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

11 ianuarie 2019

Cumul de pensii și tîmpenii din presa

Ramii tablou cit de dispusi sint unii de-ai nostri "sa puna botu' " la orice timpenie!
Preiau unii, si sustin, multe din tîmpeniile "fătucilor si pițiponcilor" din presa...
Una din tîmpeniile preluate si promovate prin adaugarea sustinerii proprii este cea de lahttps://www.facebook.com/groups/Fils4/permalink/850460508618633/
Ce sustine "autorele" articolului : "Pensionarii, la pământ. Noua lege a pensiilor îi defavorizează pe toţi
10 ianuarie 2019"
Dupa enuntarea "sentintei", autorul isi justifica spusele prin preluarea unor (cum am spus) tîmpenii din presa : "Pensionarii de rând nu vor putea cumula mai multe tipuri de pensii, în timp ce beneficiarii de pensii speciale se vor bucura şi de pensia publică, scrie B1."
Unde-i tîmpenia sustinuta? In spusele ca pensionarii "de rind" (cei din sistemul public) vor putea avea o singura pensie, iar pensionarii "speciali" vor putea avea si pensia speciala, dar si pensia din sistemul public.
Despre ce-i vorba:
- pensionarii "de rind" (din sistemul public) nu vor putea avea mai multe pensii din sistemul public ... Adica numai una dintre pensia pentru limita de virsta, pensia de urmas, pensia de invaliditate, pensia anticipata... Aici este "limitarea" impusa pensionarilor din sistemul public!
- despre "specialii" care pot cumula pensia "speciala" cu pensia din sistemul public... Băi, idioților, acel "special" este in doua ipostaze in acelasi timp:
----- prima ipostaza este cea de "special" cu pensie "speciala" ... acesta putind beneficia si de pensia din sistemul public
----- a doua ipostaza este cea de pensionar "de rind" (cu pensie din sistemul public)... acesta putind beneficia si de pensia "speciala"... Asta insemnind ca si pensionarii "de rind" pot avea venituri din cele doua tipuri de pensii ... nu numai "specialii"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu