Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

31 octombrie 2018

S-a'nchis robinetu' la lapte si miere...

Pentru foarte suparatul pe mine ca nu dau dovada de camaraderie neparticipind la ametirea pensionarilor militari cu sperante desarte...cel care se lauda ca poate gindi mai mult decit un miriapod... Asa este: poate gindi mai mult NUMAI decit UN miriapod...
Nu-mi pare deloc bine...dar pe site-ul CCR au aparut solutiile adoptate pentru toate acele dosare specificate in documentul judecatorului raportor!.Solutiile sint "R"... de la RESPINS!
La adresa https://www.ccr.ro/ccrSearch/MainSearch/SearchForm.aspx
La "Obiect al sesizarii" scrieti "O.U.G. nr.57/2015 art.40".
In josul paginii aveti cele 4 pagini unde sint inscrise "cauze" cu oug 57/2016/ar.40 ... Mergeti pe toate acele pagini si, la "Solutie Act" (rubrica din tabelul afisat) veti gasi "R" pentru toate cele 18 dosare enumarate in documentul judecatorului raportor... Acel "R" insemnind (cum am mai spus) "Respins"...

Un comentariu:

  1. - In interventia sa, reprezentantul Guvernului a cerut respingerea exceptiilor formulate de reclamanti pe motive binecunoscute: jurisprudenta CCR in materia pensiilor necontributive, dreptul Guvernului de a opera modificari functie de posibilitatile economice existente la un moment dat, etc.
    - Ministerul Apararii Nationale si Casa Sectoriala de Pensii au lipsit de la dezbateri desi au fost citati oficial ca parti in proces.
    --------------------------------
    M-am plictisit sa tot am dreptate ..!!

    RăspundețiȘtergere