Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

29 octombrie 2018

Nu va asteptati sa curga lapte si miere...

Ramii tablou cind vezi cit de naivi sint unii!
Cit de increzatori sint ca li se vor indeplini toate visurile!
Chiar si atunci cind folosesc, drept argumente, documente care, de fapt, le fac praf toate visurile si increderea in implinirea lor!
Gasim o astfel de manifestare a naivitatii si increderii total nefundamentate la adresahttps://www.facebook.com/ionescu.claudiu.96/posts/2197274403619150(postare care a mai fost "distribuita" si prin multe alte locuri).
Acolo, autorul postarii, ne prezinta ceva ce pare (ni se prezinta) a fi un document intocmit de un judecator-raportor al CCR, referitor la o "hotarire" pe care ar trebui sa o ia CCR la multe sesizari primite pe tema neconstitutionalitatii oug 57/2015 ...
Concluzia celui care ne prezinta documentul este ca : "Sunt optimist si cred ca art 40 va fi facut praf, mai ales ca raportorul sesizărilor are un punct de vedere extrem de interesant."!
Iar comentariile (si la adresa prezentata, dar si la "distribuirile" postarii pe alte pagini) sint elogioase la adresa "postatorului" si a eforturilor depuse de acesta in sprijinirea napastuitilor de pensionari militari!
Numai ca... concluzia judecatorului raportor (prezentata la sfirsitul acelui document) este ca
- guvernul este indreptatit sa emita ordonante de urgenta
- guvernul este indreptatit sa emita ordonante de urgenta si in domenii care fac obiectul legilor organice
- legiuitorul (in cazul de fata guvernul) este indreptatit sa stabileasca conditiile si criteriile de acordare a drepturilor de asigurari sociale (pensii)
- legiuitorul (in cazul de fata) este indreptatit sa stabileasca modul de acordare si de "dimensionare", ori de cite ori considera ca este necesar, a acelor drepturi de asigurari sociale (pensii).
Mai pe romaneste concluzia este "oug 57/2015 si prevederile art.40/oug 57/2015 sint perfect constitutionale... Asa ca "mucles, mo!"
Nu se poate trage decit concluzia cel care a prezentat acel "raport", si, cu atit mai putin, comentatorii, nici n-au citit continutul "documentului" prezentat... Dar ca, plini de naivitate, se auto-imbarbateaza că, gata, art.40/oug 57/2015 moare, si va incepe sa curga "laptele si mierea" pe plaiurile pensionarilor militari!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu