Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

16 august 2018

Unde's doi puterea creste...puterea de a bramburi totul...

Dacă nu-i de rîsul curcilor, atunci e de Bălăceanca!
Doua din multele asociatii "aparatoare" ale pensionarilor militari (ROMIL si A.O.R.R.) fac parte din aceeasi structura cu pretentii de coagulare a eforturilor tuturor - Forumul Structurilor Asociative ale Militarilor) ...
Filialele din Craiova ale AORR si ROMIL, prin reprezentanti ai lor, zic ca s-au intilnit, pe 13.08.18, cu ministrul L.O.Vasilescu... De retinut: ambele asociatii au participat, impreuna, la una si aceeasi singura intilnire!
Dupa intilnire fiecare asociatie a emis cite un comunicat in care a prezentat rezultatele intilnirii ...
Pin'aici totu-i "de bine"!
Numai ca, din comunicate, se intelege ca cele doua "delegatii" au vazut filme diferite!
- AORR a vazut un film in care volguta "s-a angajat ferm, in finalul discutiilor sa faca cit mai repede posibil, toate demersurile pentru eliminarea art.VII din oug 59/2017 care a inghetat pensiile militarilor" (**ortografia este a emitentilor comunicatului) ...
- ROMIL a vazut un film in care "Intalnirea cu d.na ministru, Lia Olguta Vasilescu,... a scos in evidenta doua lucruri : 1. In luna septembrie se va incerca aducerea unor "corecturi " la OUG 59 ..."
Noroc ca n-au fost mai multe organizatii la acea intilnire! Ca mai aflam si alte forme ale "hotaririi" ferme a volgutei!
Este clar! Mai trebuie infiintata o structura/organizatie care sa stabileasca ce film au vazut cele doua organizatii, si care a fost ideea si finalul acelui film!

2 comentarii:

  1. Adica vrajeala la ambele asociatii ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Olguţa a prezentat atunci noua lege a pensiilor publice pentru ceva lăudători. Printe ei şi 2 rezervişti, dintre care unul din opoziţie,fost pdlist care cine ştie ce a înţeles el din scurta discuţie ce a devenit în comunicatul AORR un mare succes.Celălalt,al ROMIL este de fapt mai aproape de adevăr. Cu multă reţinere-se ştie ce încrâncenare are Olguţa referitor la pensiile militare,susnumita a trebuit să reia direcţia dată mai devreme de Dragnea, cum că vor avea loc ceva discuţii referitor la OUG 59.Slabe speranţe pentru ceva concret. Limitarea la net e introdusă şi la alte pensii-deci nu cade, indexarea în forma anterioară a căzut şi din noua lege a pensiilor publice- aşa că puţine şanse să rămână pe 223, iar actualizarea anterioară e un coşmar nu neapărat datorită resurselor financiare necesare, ci mai mult datorită modificărilor substanţiale introduse de legea 153 care ar produce enorme discrepanţe între generaţiile cu baze de calcul venite din 284 faţă de cele din 153.

    RăspundețiȘtergere