Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

18 noiembrie 2022

Box populi, box dei! Noi n-avem altă credinţă, altă speranţă, decât poporul...

Multa lume năcăjită... cu capu’!

Tare dornici sa vada lumea că_cît is ei de implicati in lupta pentru dreptate, ies pe sticla monitorului si-si striga hotaririle...

Iaca un nou exemplu:

 “Mihaiu Sorin

MINISTERUL APĂRĂRII NAȚIONALE AR TREBUI SĂ CUNOASCĂ: ȘI RECIPROCA ESTE VALABILĂ!

Ministerul Apărării Naționale a hotărât, în mod unilateral, să-și suspende obligațiile asumate față de subsemnatul! Pe cale de consecință...și subsemnatul, tot în mod unilateral, a hotărât să își suspende obligațiile față de această instituție! Dixit!”.

 

Și-și afișeaza “opera” (fotografiile atasate)

***********************************

Ma pune pacatu’  sa-i spun despre ce si cum cu “oprirea” platii ajutoarelor la trecerea in rezerva:

“@Mihaiu Sorin... La : "Ministerul Apărării Naționale a hotărât, în mod unilateral, să-și suspende obligațiile asumate față de subsemnatul!".
MApN nu a hotarit nimic... a pus in aplicare acte normative cu putere de lege emise de Parlament si Guvern... La fel cum au actionat si Ministerul Justitiei, Ministerul de interne si alte ministere care au personal care beneficia de acel fel de ajutoare la pensionare...

L.285/2010
Articolul 13
(1) În anul 2011, dispoziţiile legale privind acordarea ajutoarelor sau, după caz, indemnizaţiilor la ieşirea la pensie, retragere, încetarea raporturilor de serviciu ori la trecerea în rezervă nu se aplică.

In continuare alte acte normative au "perpetuat" neacordarea acelor ajutoare...

In cazul dvs.... in anul 2016:

Oug 57/2015
Articolul 11
(1)In anul 2016, dispoziţiile legale privind acordarea ajutoarelor sau, după caz, a indemnizaţiilor la ieşirea la pensie, retragere, încetarea raporturilor de serviciu ori la trecerea în rezervă nu se aplică.”

*************

Bineinteles ca spusele mele au fost intelese ca ceva care vrea sa-i ia din maretia ideilor lui, idei care ar fi schimbat soarta omenirii pensionare... si:

“Mihaiu Sorin
Mos Alecu, aici nu e vorba de cata legislatie cunoaste fiecare! Majoritatea cunoaștem! Cine are ochi....vede, cine are creier....gandeste, iar cine poate si stie citi printre randuri, intelege!”

*********************************************************

Incerc sa-l lamuresc:

@Mihaiu Sorin... La : "Cine are ochi....vede, cine are creier....gandeste, iar cine poate si stie citi printre randuri, intelege!".

Asa'i!

Numai ca ...prostii cerem ... prostii vom primi !

*****************************

Dar impricinatul vine cu argumentul forte in sprijinul ideilor lui:

“Mihaiu Sorin
Mos Alecu, cred ca esti pe statul de plata al ministerului, nu meriti atentie din partea nimanui!”

***********************************

Dupa care, tot bineinteles, ma blocheaza... adica sa nu mai vad ceea ce spune el...

Atitudine tipica strutului care, ascunzindu-si capul in nisip, este convins ca nu-l mai vede nimeni!

Bine, bre, numai ca vezi c’ai uitat sa spui ca Mos Alecu este impotriva binelui pensionarilor militari... ceea ce multi alti năuci sustin!





 

3 comentarii:

  1. Niște idioți,ca toți idioții,susțin că ajutoarele care nu au mai fost acordate din 2011,nu ar mai fi de actualitate deoarece,au fost suspendate și în mintea lor bolnavă"a suspenda",înseamnă " a anula".Cine susține lucrul ăsta?Evident,cei care au beneficiat de ele pana în 2010! Unii cu c..iele cât o cascheta s au b ucurat de aceste ajutoare,chiar dacă ele au fost suspendate,putini la nr.adevarat,dar au găsit judecători care au închis ochii și le-au dat câștig de cauza.Acum intreb:Oare,legea nu este unica și universal valabila ptr.toti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Discutați, discutați, discutați cât doriți, dar MApN nu-și poate asigura pt completarea la nivel de pace a personalul activ , mai ales a sgv , care-s cei mai numeroși dpv numeric.
    În ceea ce privește rezerviștii din rezerva operațională și încadrarea indicativelor la mobilizare, lucrurile-s discutabile, dar sunt sub limita admisibila.
    Sa n-aveti nevoie de forțele militare sa vă apere existenta, ca vii...

    RăspundețiȘtergere