Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

30 septembrie 2021

Curteni de conturi si aplaudaci (2)

Nauc de felul lui, invatatorul universului, isi continua campania de ametire a populimii, spre marea bucurie a contorului bloagei care se’nvirte cu mult spor pentru patron!
Din colectia de aplaudaci s’arata foarte harnici unii cu liceul la fara frecventa, dar cu pițule de “stiutori” de drept de pe la facultati vestite pentru acordarea acestora “pe repede inainte”!

Pentru ei:
- Nu are importanta ca CPS/MApN a aplicat bine legea...
- Nu are importanta ca un cineva “mare” de la Curtea de conturi a hotarit, inainte de control, ca CPS/MAI a aplicat bine/corect legea, spre deosebire de CPS/MApN si CPS/SRI... (***CPS/MAI care a dat, nu se stie cum, pensie acelui cineva “mare” de la Curtea de conturi... pensie mare, dupa buget, coane Fanica***).
- Nu are importanta ca s-a constituit o echipa de curteni de conturi care au pus in practica indicatia de a scoate “rau” CPS/MApN si CPS/SRI. Scriind niste prostii cit casa de mari in raportul de control! Ei, curtenii, necunoscatori ai legii pensiilor militare, neavind de fapt nici o vina – asa li s-a ordonat, asa au executat...
- Nu are nici o importanta ca CPS/MAI a chemat in judecata Curtea de conturi in asa fel incit sa piarda procesul... Ei, CPS/MAI, trebuind acum sa puna in aplicare aiurelile raportului curtenilor de conturi...
- Nu are nici o importanta ca CPS/MAI nu pune in aplicare aiurelile raportului curtenilor de conturi “pen’c’asa vrea muschiul lui”... Stiind (spunindu-i-se???) ca nimeni nu va mai controla vreodata aplicarea prevederilor acelui raport!
- Nu are importanta ca CPS/MApN, in chemarea in judecata a Curtii de conturi, face praf si pulbere aiurelile raportului curtenilor! Mai aratindu-se (in acea chemare in judecata) si ca “diriguitorul” acelor curteni ar fi avut oareșce intentii ascunse de a scoate “bine” numai CPS/MAI care i-a acordat, nu se stie cum, pensie militara de stat!
- Nu are importanta ca numarul judecatorilor care nu stiu legile salarizarii si ale pensiilor militarilor s-a redus, apropiindu-se de disparitie! In acest fel timpeniile cerute la instigarea “specialistilor” si invatatorilor de prin asociatiile pensionarilor si sindicatele politistilor nemaiprimind solutii favorabile...

Nuuuu!
Toate acestea nu au importanta!

Acum important este sa se gaseasca chichițe “avocățelărești” prin care, prin iuteala de mina si nebagare de seama, sa fie convinsi judecatorii sa dea o solutie favorabila curtenilor de conturi!

2 comentarii:

  1. Nu as zice ca e nauc cat timp scoate niste firfirei.Mai curand e sarlatan.Trebuie precizat ca in bloaga e admisa numai populimea care joaca cum i se canta.Orice miscare in front e sanctionata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Naucul este mai curand excroc.Ca orice excroc exploateaza faptul ca unii sunt in necaz.

    RăspundețiȘtergere