Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

17 decembrie 2020

Unde nu-i cap, vai de picioare!

 Feluriti invatatori, pasarici, ziaristi, specialisti de-ai asociatiilor, lideri de-ai sindicatelor politistilor, membri prin felurite asociatii care promit marea cu sarea, feluriti “pe persoana fizica”, indeamna la atacarea in justitie pe motive care mai de care mai aiuritoare. Cu “demonstratii martimetice” si interpretari, pe j’de pagini, ale textelor legilor...

Cind aflam despre unele dintre timpeniile sustinute de respectivii mi-am spus parerea... ca-s niste timpenii pentru care nu are sens sa pierdeti timp si bani, deoarece legile spunind altceva!
Bieinteles ca am fost declarat “dusman al poporului militar pensionar”, birfit si muscat de c.r peste tot...
Iacata ca presedintii sectiilor pentru cauze privind conflicte de munca si asigurari sociale din cadrul curtilor de apel s-au intrunit si au discutat si probleme privind actiuni in justitie pe temele pensiilor militare... Fara participarea vreunui politician... numai ei intre ei, judecatorii!
Cu argumente strict “pe lege”, au hotarit cum trebuie sa fie solutionate acele probleme!
La aceasta intrunire s-au “coordonat” modalitatile de interpretare si solutionare a citorva dintre problemele pe tema pensiilor militare de stat...
Probabil ca, la alte intruniri, s-au “coordonat” si alte aspecte, iar la intruniri viitoare se vor coordona si altele... Situatie relevata de multele “rejecturi” date actiunilor impricinatilor instigati de cei de la inceputul prezentei postari!
Macar de-acum inainte cititi legile, intelegeti-le si nu mai acordati credit, cotizatii si onorarii avocatiale tuturor naucilor care va promit marea cu sarea!
Spor la citire si masurati de zece ori inainte de a taia o data!

5 comentarii:

  1. Cand i-am spus Huhurezei ca el nu face altceva decat ne tine de vorba ca sa castige niste firfirigi a sarit de cur in sus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adicatelea ...adio omm/sosp ,adio salarizare corecta,adio sperante de doi bani..adio viata -INCA NU, ramane agricultura ,apicultura si oieritul..ocupatii traditionale pentru romanasi...hihihihahaaa

    RăspundețiȘtergere
  3. Dracul stie cine e Pasarica ce isi zice Huhu, Din zi in zi mi se intareste convingerea ca Pasarica are misiunea sa ne indrume pe cai ce nu ne aduce nimic bun.Cand ii zic fie ca nu-ti publica zicerea fie te apostrofeaza.Ma gandesc ca intentia lui primordiala e sa-si tina in viata blogul iar prin reclama sa obtina foloase banesti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine cunoaste din sursa credibila si nu din presupuneri unde ne vaccinam anti covid cei care suntem inscrisi la Casa de asigurari de sanatate aparare,ordine publica,siguranta nationala...?

    RăspundețiȘtergere