Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

09 iulie 2020

"Specialiștii" si alarmele false (2)...

Pen’c’am promis ca nu le mai spun (in fata) prostilor ca’s prosti...n-o voi mai face nici acum!
La “alarma” cu eliminarea pensiilor de urmas pentru urmasii militarilor in retragere...
In loc sa recunoasca greseala facuta la intelegerea acelui text cu pensiile de urmas pentru cei decedati in timpul activitatii (ca urmare a unor acțiuni specifice, prin accidente, catastrofe sau alte asemenea evenimente intervenite în timpul și din cauza serviciului sau a unor misiuni și operații în afara teritoriului român)... baietii au gasit un parlamentar (la fel de necunoscator) care le promite “amendamente” la acel text...
Cititi si va cruciti la http://sindicatulcmd.blogspot.com/…/amendament-lapropunerea…
Promisiunea parlamentarului fiind aceea ca la sfirsitul actualului art.55/l.223/2015 mai scrie inca o data prevederile art.47/l.223/2015... adica_ca urmasii militarilor beneficiaza de pensie de urmas asa cum spun (deja) art.47- art.54/l.223/2015).
Ca specialistii asociatiilor noastre intr-ale pensiilor militare habar n-au sa citesca si sa inteleaga un text... ne-am obisnuit!
Iaca_c’apar si parlamentari care, pentru voturi (si-o noua perioada generatoare de indemnizatie pentru limita de virsta pentru parlamentari) propun texte legislative de’aiurea! Texte pe care niste parlamentari de-aceeasi “calitate” le vor aproba si transforma in legi!
Vai de capurile noastre cu’asa specialisti si’asa parlamentari!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu