Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

14 iulie 2020

Propuneri de transformare a verzei in conopida...

Au primit baietii semnalul ca “ametiti-i pe țugulani ca gata, se rezolva!”.

Au  sarit la cap “formatorii de opinie”, ziaristi, pasarele si “sefi” de-ai unora din multele noastre asociatii, cu transmiterea catre doritori a unui vraf de asa-zise amendamente la unele (numai unu’ pin’la urma) din multele propuneri legislative pentru modificarea l.223/2015...
Amendamente care ni se spune ca au fost analizate azi in Comisia de aparare a Camerei deputatilor ...
Propuneri legislative vraiste inca de la nasterea lor... scrise de “specialisti” de-ai nostri.
Specialisti care si-au bagat in propunerile legislative respective, fiecare in parte, dorintele si visurile lor proprii, fara sa se gindeasca la cum vor “functiona” acele prevederi care se bat cap in cap unele cu altele!

Amendamente care, si ele, se bat cap in cap... in asa fel incit dintr-o propunere legislativa “varza” iese o propunere legislativa “conopida”!
Avind in vedere si “priceperea” membrilor comisiilor care vor analiza amendamentele respective... n-ar fi de mirare sa fie aprobate si inaintate plenului Camerei deputatilor spre adoptare...

Fereasca Dumnezeu de adoptarea acelor modificari...c’atuncea sa vedeti diferentieri intre pensii stabilite pentru functii, grade, conditii de pensionare egale in perioade de pensionare diferite!

































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu