Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

02 mai 2020

Uite controlu'  , nu'i controlu'  ...

Pe un blog fură discutii pe tema unui presupus (de catre patronul blogului) control facut de Curtea de conturi la CPS/MApN pe tema "neacordarii" acelei majorari de 5% (din 2016) la actualizarea pensiilor din iun.2017.
Pîn' la urma ramase ca acel presupus control fusese anuntat doar ca o "licenta poetica" de catre patronul blogului... acesta neavind nici vreun "docoment" (chiar si vreo declaratie a LADPM) care sa ateste acel lucru)!
Uitindu-ma pe legea Curtii de conturi, si pe reglementarile ei interne, am vazut ca aceasta institutie poate fi sesizata de catre oricine care are date privind unele "ilegalitati" in vreun domeniu din competentele Curtii de conturi. (*Acesti cetateni fiind protejati de legislatia privitoare la "avertizorii de integritate"... Cei din trecut sint denumiti acum "turnatori/ciripitori"!*).
Ș'acuma apare intrebarea: stie cineva despre vreuna din asociatiile noastre care sa fi facut o astfel de sesizare la Curtea de conturi???
Eu n'am auzit!
Si nu cred ca o asemenea "victorie" n-ar fi fost anuntata, cu surle si trîmbite, de catre asociatii sau de catre oricine ar fi facut-o "pe persoana fizica"!
Toti acestia laudindu-se cu multele interventii in justitie... c'acolo merge sa ceri orice prostie!...
Pe cind la Curtea de conturi este posibil sa li se fi spus: "Terminati, bre, cu prostiile! Cititi legea si vedeti ca-i aiurea ce spuneti!"

2 comentarii:

  1. Furã şi pe Cui dl.Neacşu a venit cu dovada!
    Câte sesizåri a fåcut CC cåtre autoritåti,s-o filuat vreo måsurå,sau n-au avut ruleta la ei?

    RăspundețiȘtergere
  2. Puțină atenție...... Oricum și instituția Curtea de Conturi este controlată politic....... Raportul de control îl decid ''alții,,

    RăspundețiȘtergere