Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

05 aprilie 2020

Din vremea COVID-ului...

Trebuie sa fii complet tîmpit ca, la vreme de necazuri provocate de SARS-COV-2, sa ceri desfiintarea/supraimpozitarea pensiilor militare!
Asta in conditiile in care apelarea la "ajutorul" militarilor vine ca o masura (dintre cele mai puternice) pentru tinerea sub control a imbolnavirilor de COVID-19!
Cu multa vîlva pe toate mijloacele mass media!
Vîlvă la care populimea adera cu entuziasm!
Trist este faptul ca fostii si actualii "mari comandanti" nu umplu aceleasi mijloace mass media cu raspunsuri pe masura!
Trist este si faptul ca cei inca ("mici") in activitate gindesc că e bine că nu e vorba despre ei! Ei nestiind că pensionarea, ca si moartea, sint boli cu transmitere sexuala de care sufera toata lumea... Aceste boli avind aceleasi finaluri pentru toate lumea!

2 comentarii:

  1. Mosule faci pe Elefantul in cires ,,,,dar uiti ca ti se vad ochii rosiiii...:D...ala mic garantat nu-i prea mic ...e un pensionar caruia ii dardaie izmene ca-i imposideaza Nasui pensia cu 2 lei ...asta reprezentand umila lui contributie la nenorocirea care ne paste! ACTIVII ..adica aia care trag in prima ..a doua si a treia linie ..nu au timp sa se gandeasca la pensiii...NB..ai auzit de mobilizarea vreunui rezervist ..pentru ..a rezolva problema....??

    RăspundețiȘtergere
  2. @CEZAR 5 aprilie 2020, 17:32
    Pe linga ca's putini, neuronii tai inecati in alcool produc (ca si in starea "uscata") numai timpenii!
    Pina nu vii cu adeverinta de la medicul de familie, politie, primarie si biserica nu-ti mai "afisez" prostiile! Nu de alta... da' mai vad si altii, ș'ar putea crede ca toti militarii sint asa de "dilimandrosi"!

    RăspundețiȘtergere