Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

27 octombrie 2018

De-ale titanului (titan- vopsea pentru sobe)...

Din mila pentru cei care iau de bune toate ineptiile pe care le spune pasarica ...
****************
Unii dintre acestia considerindu-l, pe pasarica, un adevarat titan in cunoasterea legislatiei cu pensiile ...
Un titan... da! Dar un "Titan ice" sau "Titan vopsea pentru sobe"!
*************
La adresa https://www.huhurez.com/…/din-nou-comparatie-intre-decizia-…
(daca nu mai gasiti nimic la aceasta adresa inseamna ca pasarica a citit ce spun... si si-a sters prostiile!).
Ultima "găseală" a pasaricii este ca (vorbind despre anexa prezentata la o decizie de actualizare) : "Supun atenției cititorilor urmatoarele despre decizia de actualizare.
Dacă facem o comparație între valorile de la nr. 22 și 24, reprezentând la nr. 22 cuantumul compus al soldei funcției de baza majorat cu 10%, preluat din decizia de recalculare, iar la nr. 24 cuantumul compus al soldei funcției de bază, majorat conform Legii 152, observăm că valoarea de 3351 de la nr. 24 este o majorare de 19,29% a valorii de 2809 de la nr. 22.
Asta ar însemna că onor Casa de Pensii a făcut o regularizare a actualizării de 15% a cuantumului compus al soldei funcției de bază cu ambele indexări/majorări din anii 2016 și 2017. Regularizarea a muşcat cîtevă zecimi şi... din majorarea de 5% din 2016.
Buuun!
Intrebarea care se pune este de ce nu a majorat cu 5% valoarea de 1071 de la la nr.25, preluată fără majorarea de 5% din tabelul recalcularii, reprezentând elementele salariale de la punctul g) care nu intră în componenţa soldei funcţiei de bază ?"
Ce vedem noi la titan?
Noi vedem la titan ca_(ca de obicei) baiatu' nu stie ce s-a majorat (majorarea aia de 15% din iun 2017)!
El zice (crede) ca s-a majorat "cuantumul compus actualizat al soldei functiei de baza"! Numai ca atunci s-a majorat "cuantumul compus al soldei de functie"! Care chestii sint cu totul si cu totul diferite!
Pentru cei care va "documentati" de pe bloaga pasaricii ... faceti-va rost si de diluant cu care sa va stergeti petele produse de "Titan... vopsea pentru sobe"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu