Faceți căutări pe acest blog

Anunt moderare comentarii

Pentru corespondenta personala dolhasca9@gmail.com De semnalat trimiterea printr-un comentariu pe blog

01 iulie 2018

Verificați , verificați , verificați !...

(Ca sa parafrazez  celebrul "Învățați , învățați , învățați !" care nu se mai poarta in zilele noastre)


Buuuun !
Car'va's'zica Noul OTV isi continua campania de crestere a ratingului prin "legarea de glie" (de glia postului) a pensionarilor ... Pensionari care "e multi" si , nestiutori fiind , casca ochii si iau de bune toate aiurelile pe care le debiteaza invitatii postului .
Invitati care (au impresia ca) cunosc problemele ... ei necunoscind decit niste frinturi infime din problematica ...
Invitati care au pretentia ca prin rezolvarea , asa cum doresc ei , a problemelor semnalate de ei , lapte si miere va curge in cardurile pensionarilor !
Iar realizatorii/moderatorii acelor emisiuni sint "plopisti" complet la probleme ... da' au sarcina sa atace "pensiile speciale" oricind , oricum si din orice pozitie ...
"Pe vremuri" era un alt "plopist" (unu'... Marius Nitu) ... da' ala mai avea habar cit de cit despre probleme !...
Ș'acuma sa venim la oile noastre ...
La speranta iscata la unii de-ai nostri ca_cum_ca ministrul apararii ar fi promis o noua recalculare , cu crestere , a pensiilor militare ...
Iaca despre ce-i vorba :
- intr-o emisiune a Noului OTV este inserata si o declaratie a ministrului "nostru" ( https://www.youtube.com/watch?v=P23vF52gpEY minutul 37 ....)
------ declaratia/fragmentul de interviu prezentat este de la un interviu prezentat la https://www.youtube.com/watch?v=qF3ScWLiuGI (vedeti de pe la min. 36...)
------ ministrul nu a vorbit nimica-nimicuta despre o "noua" recalculare a pensiilor militare ,
------ despre o "noua" recalculare , cu cresterea pensiilor militarilor , a vorbit numai tîmpiliciul de moderator ... el a tras concluzia ca , clar , se va face o noua recalculare , cu marirea pensiilor militarilor ... tîmpiliciul semnalind acest lucru "cu minie proletara" , ca_cit de rau va fi , pentru restul pensionarilor , o asemenea marire a "pensiilor speciale" ale militarilor ...
------------------ aici de vazut reactia pițipoancei care este , inca , deranjata de pensiile militarilor (pițipoancă_care , dusă de Ponta la o intilnire cu bășinescu , s-a pișat pe ea de frica ...)
------------------ de vazut interventia unui cetatean cu "mintea la purtator" (Izvoranu) ... care stie , si spune , mai multe lucruri pe care ministrul "nostru" se pare ca nu le stie ...
- in emisiunea (interviul) de origine ministrul o "bălăngăne" pe tema pensiilor militare ... amestecindu-le cu cele "civile"
------ stie despre diferentele de pensii pe motiv de "iesire la pensie in antichitate" ... da' nu vorbeste nimic despre rezolvare (ca-i o problema complicata , pe care o discuta...)
In final ... nu luati pe nemestecate timpeniile pe care ni le prezinat "fătucile și pițifelnicii" din presa de orice fel !

Un comentariu:

  1. Cam toti din sudioul RTv au fost de acord cu mentinerea pensiilor militare de stat cum de altfel au toate statele membre NATO, mai putin angajatii acestui OTV modern !

    RăspundețiȘtergere